Hållbar flaggning

För oss, Flaggorett AB, betyder det flera saker. Det talas mer och mer om ”hållbart företagande”. För oss är det ingen nytt. Order ”hållbart” i samband med flaggor för kanske tankarna till hur länge flaggan håller. Det är en del av detta och är självklart viktigt! Vi rekommenderar alltid det bästa alternativet som då ger både ”hållbart företagande” och ”bästa ekonomi” för kunderna. Detta gör vi genom att huvudsakligen använda det starkaste materialet som har den bästa tekniska uthålligheten och därmed bästa prestanda per erlagd kostnad. Genom att göra dessa smarta val minimerar vi även den totala inverkan på miljön.

Materialval

Detta beror helt på val av produkt. För reklamflaggor med logo rekommenderar vi alltid det tekniskt sett starkaste materialet. Reklamflaggor sitter oftast uppe kontinuerligt i alla väder och då är det mest ekonomiska alternativet sk. ”Marinpolyester 160gr/m2” i kombination med vår starka specialsömnad. Vi har ett stort antal material som av produkttekniska skäl passar bättre till vissa produkter. Fråga oss gärna!

Sömnad

Vi har under många år varit med och utvecklat sömnadstekniken som visat sig vara helt oöverträffad gällande uthållighet. Bättre hållbarhet helt enkelt!

Begär prov!

Vi förstår att det kan vara svårt att bedöma olika aktörers namn och beskrivningar på alla de olika produkter som erbjuds på marknaden. Vi rekommenderar därför att man alltid tar sig tid att be om ett prov på material, hur det är utformat gällande t. ex sömnad och tryckresultat, för att själv kunna göra en jämförelse!